Zavodnik

Zavodnik
Oblast:Popularna psihologija
Izdavač:Laguna
ISBN:978-86-521-0933-3
 Odlomak iz knjige

Postoji li neko koga biste želeli bolje da upoznate a ne znate kako to da uradite? Ako je odgovor potvrdan, ovo je prava knjiga za vas!

Pred vama je praktičan priručnik koji nudi mnoštvo saveta kako u svakodnevnim životnim situacijama najlakše da zavedete ženu iz snova.

Profesionalni zavodnik i pisac ovog bestselera Filip fon Sanftleben, koji živi za flert i od flerta, sažeto iznosi sve što muškarac mora da zna ako želi da postane uspešan zavodnik. Nakon što je kao voditelj jedne radio-emisije koja je svakodnevno emitovana širom Nemačke pridobio milionsku publiku, mnogi su gotovo zahtevali od njega da svoje tehnike zavođenja izloži i približi svima još nesebičnije. Tako je nastala ova knjiga.

„Filip fon Senftleben je najpoznatiji zavodnik Nemačke“. - Bild

„Filip fon Senftleben je nešto poput svetskog prvaka u flertovanju.“ - Die Welt

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Zavodnik".

Komentari čitalaca o knjizi "Zavodnik"

Upišite komentar...

Filip fon Senftleben, biografija

Profesionalni zavodnik i pisac bestselera Filip fon Senftleben živi za flert i od flerta. Nekad je bio voditelj jedne radio-emisije koja je svakodnevno emitovana širom Nemačke. Nakon što je tako pridobio milionsku publiku, mnogi su zahtevali od njega da svoje tehnike zavođenja izloži i približi svima još nesebičnije. Tako je počeo da drži tečajeve i predavanja, i da piše knjige. Pored bestselera Zavodnik i Zavodnica napisao je i knjigu Tajna savršenog zavođenja.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Filip fon Senftleben

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga