Završena treća „Noć knjige“

18.12.2010

Treće izdanje „Noći knjige – Your LMX Moments“ održano je 17. decembra pod sloganom "Budni uz knjigu" u knjižarskom lancu Delfi. Privuklo je mnogo ljubitelja knjige. Tako da je još od ranih popodnevnih časova u knjižarama vladalo veliko interesovanje za naslove na popustu. Atmosfera je bila izuzetno prijatna i topla. Teekanee je služio ukusne čajeve, a Bambi je ponudio degustaciju svojih najnovijih proizvoda. Uz kupljenu knjigu, kupci su dobili i simboličan poklon.

U 20 sati, u knjižaru Delfi SKC, došla je Vesna Dedić Milojević, autorka bestselera „Zauvek u srcu“ – ljubitelji ovog romana stajali su u redu da bi dobili potpisani primerak knjige. Istovremeno, u knjižari na Terazijama Ivana Mihić i Ivana Kuzmanović su potpisivale svoje knjige i upoznavale se sa čitaocima. U knjižari Bulevar domaćini su bili Goran Skrobonja i Jovan Ćirilov, a u knjižari „Kod Vuka“ Maša Rebić i Dule Nedeljković.

Veliko interesovanje vladalo je i za strane knjige. U knjižari Delfi SKC bio je obezbeđen popust od 15 odsto za sva izdanja na engleskom i francuskom jeziku, a prvih sto kupaca je uz kupljene strane knjige moglo da bira i po jednu na engleskom ili francuskom jeziku na poklon.

Sledeće izdanje „Noći knjige“ zakazano je za letnju sezonu.

Komentari

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga